- Pel en snipper de ui grof. Pel en snijd de knoflook fijn.
- Verwijder de harde draden van de bleekselderij en snijd de bleekselderij in halve maantjes.
- Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes.
- Snijd de tomaten in blokjes.
- Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui, knoflook en de cajunkruiden circa 3 minuten.
- Voeg de bleekselderij, de paprika’s en tomaten toe en bak circa 4 minuten.
- Schenk het water erbij, voeg het bouillonblokje, rijst en de gezeefde tomaten toe en laat, met deksel op de pan, circa 15 minuten koken.
- Snijd de kabeljauw in blokjes, voeg toe aan de pan en kook in circa 5 minuten gaar.
- Pluk en hak de peterselie fijn.
- Roer aan het einde de rijst en de peterselie door het gerecht. Breng op smaak met een beetje zout en peper.
0 reacties