Stappenplan
-
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
-
Snipper de sjalot en hak de knoflook fijn. Verwijder de zaadjes van de rode peper en snijd de peper ragfijn. Verkruimel de feta en snijd de zalm in 4 gelijke stukken.
-
Kluts het ei met een vork en zet opzij.
-
Fruit in een koekenpan de sjalot met de knoflook. Voeg hand voor hand de spinazie toe, tot alles is geslonken. Verwarm op hoog vuur tot al het vocht is verdampt. Schep de spinazie in een vergiet en duw het laatste vocht eruit. Meng de spinazie met de roomkaas en breng op smaak met de dille, zwarte peper en zout.
-
Leg vier plakjes bladerdeeg op de bakplaat en verdeel hierop de stukken zalm.
-
Schep het spinaziemengsel erop en verdeel de feta erover. Dek de pakketjes af met een plakje bladerdeeg en vouw de randen om zodat het dicht blijft zitten.
-
Maak aan de bovenkant een snee zodat het vocht kan ontsnappen tijdens het bakken. Bestrijk met het geklutste ei en bak 20 minuten af in de voorverwarmde oven.
2 reacties
Goed dat je het aangeeft. We hebben de peper nu toegevoegd aan de ingrediëntenlijst.
Groeten,
Team-24Kitchen