De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

karamelitas

40 min (voor)bereidingstijd
Karamelitas

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Verwarm de slagroom en los de karamelsnoepjes erin op. Smelt de boter. Maak een kuiltje in de bloem en meng daarin de bruine suiker, havermout, bakpoeder en de gesmolten boter. Kneed tot een deeg en verdeel de helft van het deeg over een ingevette en met bakpapier beklede taartvorm. Bak de bodem circa 10 minuten.

Hak de chocolade en verdeel over de bodem. Schenk het karamelroommengsel over de chocolade en verkruimel de rest van het deeg erover. Zet de bakvorm terug in de oven en bak in circa 20 minuten goudbruin en gaar. Laat de koek afkoelen. Haal de koek uit de vorm en snijd hem in circa 16 punten.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker