De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

makkelijke kokos-ananascake

35 min voorbereidingstijd
10 min (voor)bereidingstijd
Makkelijke kokos-ananascake

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Vet de springvorm in. Verwarm de melk en smelt de boter erin. Meng de kokos met de basterdsuiker en roer de melk erdoor. Roer vervolgens het ei en de bloem erdoor. Meng tot een egaal beslag. Snijd de ananas in blokjes, meng door het beslag en giet in de ingevette springvorm. Bestrooi met de geschaafde amandelen. Bak de taart in 35 minuten goudbruin en gaar.

Verwarm de abrikozenjam met een scheutje water. Bestrijk de taart ermee. 

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

1 reactie

Een van mijn favoriete taarten geworden. Heerlijk smeuïg en super makkelijk.
Fan van Rudolph!
Anne Scheepstra
08-06-2024

Ook lekker