Eiermie
- Kook de eiermie volgens de bereidingswijze van de verpakking.
- Spoel af met koud water en roer de sesamolie erdoor.
Bami
- Snijd de kipfilet in kleine blokjes en bestrooi met kerriepoeder, een snufje zout en peper.
- Snijd de ham in reepjes.
- Snijd de spitskool in dunnen repen. Snijd de prei in dunne ringen. Pel en snijd de knoflook fijn. Schil en snijd de bospeentjes in dunne plakken. Snijd de kastanjechampignons in vieren.
- Verhit een scheutje olie in een wok en roerbak de kip in circa 5 minuten gaar. Haal de kip uit de pan en houd apart op een bord.
- Verhit nogmaals een scheutje olie in de wok en roerbak de champignons. Voeg de groente en knoflook toe en roerbak circa 3 minuten mee.
- Voeg de sojasaus, ketjap manis, azijn, eiermie, ham en kip toe en roerbak nog circa 2 minuten.
Omelet
- Kluts in een kommetje de eieren met een garde. Verhit een scheutje olie in een pan, voeg het eimengsel toe en bak aan beide kanten goudbruin.
- Rol de omelet op en snijd in dunne reepjes.
- Serveer de reepjes omelet over de bami.
0 reacties