Heilbotfilets
- Verwarm de grillpan voor.
- Dep de heilbotfilets droog met keukenpapier. Bestrijk de heilbotfilets met een beetje olijfolie en bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper.
- Snijd de limoen in partjes.
- Gril de heilbotfilets om en om in circa 6 minuten goudbruin en gaar. Knijp een partje limoen uit boven de vis.
Guacamole
- Halveer de avocado’s in de lengte, verwijder de pit en haal met behulp van een lepel het vruchtvlees eruit.
- Prak de avocado’s, crème fraîche en het sap van een partje limoen fijn met behulp van een vork.
California fish burgers
- Gril de hamburgerbroodjes in circa 3 minuten krokant.
- Pel en snijd de ui in ringen.
- Was en pluk de eikenbladsla.
- Snijd de tomaten in plakken.
- Snijd de augurken in plakjes.
- Verdeel de guacamole, rode ui, tomaten, augurken, heilbotfilet en de eikenbladsla over de hamburgerbroodjes.
- Steek de prikker door een partje limoen en vervolgens door de burger.
0 reacties