Appelcake
Verwarm de oven voor op 160 ºC. Hak de noten grof. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd de appels in blokjes. Meng de appelblokjes met de noten en het kaneelpoeder. Klop de boter met de suiker luchtig en voeg één voor één de eieren toe. Voeg de bloem toe en meng tot een egaal beslag. Meng het appelmengsel door het beslag. Vet de bakvorm in en bekleed met bakpapier. Verdeel het beslag over de bakvorm. Bak de cake in de oven in circa 50 minuten goudbruin en gaar.
Laat de cake afkoelen en haal uit vorm.
Frosting
Meng de poedersuiker met de mascarpone en strijk een dunne laag over de bovenkant van de cake. Bestuif met het kaneelpoeder. Snijd de chunky apple cake in stukken.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
chunky apple cake
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Rudolph's Bakery
In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten.
Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties