- Verwarm de oven voor op 170 °C.
Kruidenolie
- Pel de knoflook en pluk de basilicum.
- Pureer met een staafmixer de knoflook, basilicum en een scheut olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
Groentepakketjes
- Halveer de champignons.
- Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in repen.
- Schil en halveer de wortel in de lengte en snijd de wortel in gelijke stukjes.
- Halveer de tomaatjes.
- Meng alle groente door elkaar en roer de basilicumolie erdoor.
- Leg 4 vellen aluminiumfolie op het aanrecht. Verdeel de groente over het aluminiumfolie en vouw het aluminiumfolie dicht tot pakketjes.
- Bak de groentepakketjes in de oven in circa 20 minuten gaar.
Pasta
- Kook de spaghetti gaar volgens de bereidingswijze van de verpakking, giet de pasta af en bewaar een scheut van het kookvocht.
- Snijd de bieslook fijn.
- Smelt de roomkaas in een pan en roer de spaghetti erdoor. Roer het kookvocht en de bieslook door de spaghetti.
Serveren
- Verdeel de pasta over de borden, serveer de groentepakketjes ernaast.
0 reacties