Verwarm de oven voor op 190 °C.
Pel en snipper de knoflook fijn. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan. Voeg de knoflook toe en fruit deze even. Klop de eieren los met de melk. Voeg de mosterd en het zeezout toe aan het eimengsel. Breng op smaak met wat versgemalen peper. Rasp de kaas. Verbrokkel de zachte kaas. Snijd de noten en olijven. Voeg de geraspte kaas, zachte kaas, noten, olijven en de cayennepeper toe. Snijd het brood in grove stukken, voeg toe en meng het geheel goed door met een spatel. Vet de bakvormpjes licht in met wat olijfolie. Schep het kaasmengsel in de vormpjes en bak de taartjes in circa 20 minuten goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven.
25 min voorbereidingstijd
5 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties