De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

knoflooksoep

20 min (voor)bereidingstijd
Knoflooksoep

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Pel de knoflooktenen en schil en snijd de aardappel in blokjes. Verhit olie in een pan en fruit de knoflook en aardappel. Voeg de laurier en peper toe en blus af met de bouillon. Kook de knoflooksoep met deksel op de pan gaar. Verwijder de laurier en pureer de soep met een staafmixer of blender. Breng de soep opnieuw aan de kook en bind de soep met de eidooiers. Serveer de soep in kommen en garneer eventueel met uitgebakken spek en olijfolie.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker