De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

nance’s vacherin taart

240 min (voor)bereidingstijd
Nance’s Vacherin taart

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 80 ºC. Sla het eiwit los in een vetvrije bekken en voeg beetje bij beetje de suiker toe tot er een egaal wit schuim ontstaat. Spuit met een gladde spuit drie spiralen van circa 24 cm doorsnede op een bakpapier, begin van binnen uit.

Droog het schuim in de oven gedurende circa 4 uur tot het schuim droog is. Besmeer de plakken met gesmolten witte chocolade.

Klop de slagroom met de suiker stijf en vul een spuitzak. Spuit de slagroom op twee van de schuimringen. Beleg de bodems met aardbeien en bouw zo de taart op.

Beleg de bovenkant van de taart met aardbeien en serveer met poedersuiker.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker