Verwarm de oven voor op 80 ºC. Sla het eiwit los in een vetvrije bekken en voeg beetje bij beetje de suiker toe tot er een egaal wit schuim ontstaat. Spuit met een gladde spuit drie spiralen van circa 24 cm doorsnede op een bakpapier, begin van binnen uit.
Droog het schuim in de oven gedurende circa 4 uur tot het schuim droog is. Besmeer de plakken met gesmolten witte chocolade.
Klop de slagroom met de suiker stijf en vul een spuitzak. Spuit de slagroom op twee van de schuimringen. Beleg de bodems met aardbeien en bouw zo de taart op.
Beleg de bovenkant van de taart met aardbeien en serveer met poedersuiker.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
nance’s vacherin taart
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Rudolph's Bakery
In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten.
Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties