Bereiding
Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Pel en snijd de knoflook fijn. Rasp de gember.
Maak de pompoen schoon en snijd de pompoen in blokjes. Snijd de worstjes in stukjes.
Giet de kikkererwten af en spoel ze af met koud water
Verhit voor de curry een scheutje olie in een hapjespan en fruit de knoflook en gember circa 3 minuten. Voeg de komijn en kerrie toe en bak 2 minuten mee. Voeg de pompoen toe, bak 3 minuten mee en meng de kikkererwten en de lamsworstjes erdoor. Blus het geheel af met kokosmelk. Leg de helft van de bos koriander bovenop het pompoenmengsel en laat het geheel circa 10-15 minuten sudderen.
Breng de curry op smaak met een beetje zout, versgemalen peper en sap van een limoen.
Hak de rest van de koriander fijn en meng door de curry.
Serveren
Serveer de curry met de rijst.
0 reacties