Spoel de bonen op een zeef af onder de kraan en laat uitlekken.
Pel en snijd de uien in dikke plakken. Pel de knoflook en hak fijn.
Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in halve ringetjes. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes.
Verhit een scheutje olie in een ruime pan en fruit de ui, knoflook en rode peper circa 1 minuut. Voeg de paprikablokjes toe en bak circa 4 minuten mee. Voeg de bonen en het komijnpoeder toe en bak circa 1 minuut mee.
Snijd de cheddar in plakjes. Verdeel de bonenvulling over een tortilla, leg de kaas erop en leg er een tortilla bovenop. Herhaal dit met de resterende tortilla’s. Bestrijk de tortilla’s met olie en gril de tortilla’s op de bbq om en om in circa 10 minuten goudbruin.
Snijd de lente-ui in ringen. Snijd de quesadillas in punten en serveer de quesadillas met de zure room en lente-ui.
0 reacties