De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

salade met geitenkaas, spinazie, quinoa en aardbeien

Salade met geitenkaas, aardbeien en quinoa: een snelle en zomerse maaltijd op een bedje van spinaziebladeren.

25 min (voor)bereidingstijd
Salade met geitenkaas, spinazie, quinoa en aardbeien

Een recept van

"Deze geitenkaas- en aardbeisalade is perfect voor de zomer, omdat Hollandse aardbeien dan in het seizoen zijn en heerlijk zoet smaken."

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Kook de quinoa gaar volgens de verpakking. Roer de quinoa los met een vork en laat een beetje afkoelen.

  2. Klop voor de dressing de azijn, mosterd en olijfolie met een garde. Voeg peper en zout naar smaak toe.

  3. Rooster het amandelschaafsel kort in een droge koekenpan tot goudbruin. Was en ontkroon de aardbeien en snijd ze in vieren.

  4. Meng in een grote kom de spinazie met de afgekoelde quinoa, de aardbeien en de dressing. Verdeel over vier borden. Verkruimel de zachte geitenkaas over de salade en maak af met het geroosterde amandelschaafsel.

    Ook erg lekker met stokbrood erbij!

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker