Halveer de prei en snijd hem in halve ringen. Verhit olie in een pan en fruit de prei. Voeg de doperwten toe en blus af met de bouillon. Kook gaar en pureer de soep met de helft van de crème fraiche. Pluk de muntblaadjes en snijd ze fijn. Snijd de ham in reepjes. Garneer de soep met munt, ham en de resterende crème fraiche.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
soep van verse doperwten, crème fraiche en munt
30 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties