- Verwarm de oven voor op 180 ºC en bak de broden in circa 5 minuten af.
- Breng de tomatenblokjes op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
- Hak de peterselie.
- Pel en hak de knoflook.
- Pel en snipper de sjalot.
- Meng de knoflook, sjalot en de peterselie met de tomatenblokjes.
- Halveer de broden in de lengte en besmeer met de tomatensalsa.
- Beleg de broden met de pastrami en verdeel de rucola erover.
- Hak de zongedroogde tomaten fijn en verdeel over de broden.
- Dek de belegde kant af met de andere helft van het stokbrood en snijd in stukken.
Verwarm de oven voor op 180 ºC en bak de broden in circa 5 minuten af.
Breng de tomatenblokjes op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Hak de peterselie.
Pel en hak de knoflook.
Pel en snipper de sjalot.
0 reacties