De rozemarijnkrieltjes:
- Verhit olie in een pan.
- Voeg de krieltjes toe en bak in circa 12 minuten goudbruin en krokant.
- Breng op smaak met zout en peper
- Ris de naaldjes rozemarijn van het takje en hak fijn en voeg toe aan de krieltjes.
De stoofprei:
- Pel de sjalotten en snipper fijn.
- Snijd de prei in de lengte doormidden, snijd in ringen van circa een halve centimeter. Was de prei en laat goed uitlekken.
- Was de tomaten, verwijder het groene kroontje en snijd in kleine stukjes.
- Verhit olie in een pan.
- Voeg prei en de sjalot toe en fruit al roerend.
- Voeg 50 ml water en de boter toe.
- Schep er de tomatenpuree bij en roer goed door.
- Voeg 50 ml water toe.
- Voeg nu de tomaten toe aan de pan en laat gaar stoven.
- Snijd de paprika doormidden, verwijder de zaadlijst en snijd in kleine blokjes. Voeg de paprika toe aan de tomatensaus.
- Snijd de feta in blokjes. Neem de saus van het vuur en voeg de feta toe.
Thema: passie voor piepers
0 reacties