De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

sweet ribs

120 min voorbereidingstijd
20 min (voor)bereidingstijd
Sweet ribs

Een recept van

Andy McDonald

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Sweet ribs
Snijd de rode pepers in dunne ringen. Hak de knoflook. Pers en rasp de citroen. Schenk de bouillon en cola in een ruime pan en voeg alle ingrediënten toe aan de bouillon. Breng de ribben aan de kook en gaar de ribben in circa 2 uur op een laag vuur met de deksel op de pan. Haal de ribben uit het kookvocht. Kook de saus in circa 30 minuten in tot een stroperige saus. Leg de ribben terug in de saus en bedek de ribben volledig met de saus. Leg de ribben vervolgens op de bbq en rooster ze om en om in circa 6 minuten goudbruin en krokant. Lak tussendoor de ribben met de stroperige saus, zodat ze mooi gaan glimmen.

Lange, zwoele avonden, lekkere zomerse deuntjes en blote voeten in het gras; het is tijd om te genieten van het echte buitenleven! Stook de bbq op, pak je karaffen en schalen uit de kast en nodig vrienden en familie uit. De warme avonduren zullen vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn.

In het programma Eten in de Tuin maken chef Andy en liquid chef Corria de heerlijkste zomerse gerechten en drankjes die van jouw maaltijden in de openlucht een onvergetelijke ervaring zullen maken. Malse stukken vlees, kruidige vis, verrassende nagerechten van de bbq. Maar natuurlijk ook salades, marinades en sauzen om je vingers bij af te likken. Dat allemaal onder het genot van de meest kleurrijke, smaakvolle en verbluffende shakes, smoothies en (alcoholvrije) cocktails. Voor ieder wat wils: van stoere mannenmaaltijden tot gezellige hapjes.

In dit programma leer je alles wat je wilde weten over bbq-en en nog veel meer…

Bereid je voor op een drukke tijd, want dit jaar is jouw tuin, balkon of veranda the place to be in de zomer.
 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker