Zoete rijst
Kook de sushirijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Halveer de limoen en pers het sap uit over de rijst. Schenk de gembersiroop over de rijst. Laat de rijst afkoelen.
Roomkaas
Rasp de schil van de limoen. Meng de roomkaas met de poedersuiker en de limoenrasp.
Marsepein
Verdeel de marsepein in tweeën. Kleur voor de zoete nori de ene helft van de marsepein groen met de tarwegraspoeder en de andere helft van de marsepein bruin met de cacaopoeder.
Vulling
Snijd de banaan in lange repen. Snijd de aardbeien, kiwi, mango en marshmallows in stukjes.
Rol de marsepein uit tot een vierkant. Verdeel de rijst over de marsepein en smeer daar een laagje roomkaas op. Verdeel de vruchten en de marshmallow erover. Pluk de munt en leg enkele blaadjes op het fruit. Bestrooi met zwart sesamzaad. Rol de sushi met behulp van een sushimatje strak op en verpak in plasticfolie. Herhaal dit tot de rijst of de marsepein op is. Verwijder het plasticfolie en snijd in stukjes.
0 reacties