Vet de cupcaketray in en verwarm de oven voor op 180 ºC.
Laat de hartige deegplakjes ontdooien, verdeel de plakjes over de cupcaketray en prik ze in met een vork. Spoel de zuurkool af en laat uitlekken. Meng de krenten en suiker door de zuurkool. Breng op smaak met peper. Klop de eieren los met de melk. Verdeel de zuurkool over de cupcaketray en schenk de eiermassa erover. Snijd de worst in 12 stukjes en verdeel over de cupcaketray. Bak de zuurkooltaartjes in circa 25 minuten goudbruin en gaar.
Topping
Meng de crème fraîche met de mosterd en de honing. Snijd de lente-ui in dunne ringen. Haal de zuurkooltaartjes uit de vorm. Serveer op elk taartje een lepeltje topping. Bestrooi met de lente-ui.
30 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties