De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

makkelijke citroencake

Verwarm de oven voor op 175 ºC. Vet het cakeblik in met boter en leg er een vel bakpapier in.

70 min (voor)bereidingstijd
Makkelijke citroencake

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175 ºC. Vet het cakeblik in met boter en leg er een vel bakpapier in. Roer de boter met de suiker luchtig en meng een voor een de eieren erdoor. Rasp de schil van de citroen en meng de rasp door de bloem. Meng de bloem door het botermengsel. Schenkt het beslag in het cakeblik en bak de cake in de oven in circa 1 uur goudbruin en gaar.

Zin in nog meer snelle en makkelijke recepten? Bekijk meer makkelijke recepten hier! Of ben je echt dan van cake? Klik dan hier voor meer lekkere cake recepten

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

1 reactie

De cake was wel erg vast niet luchtig dus. Ik vraag me af waarom er geen bakpoeder in het recept moet. Of is dat vanzelf sprekend?
Maar bedankt voor de mooie recepten.
Leo Arets
11-12-2023

Ook lekker