De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

zeeuwse babbelaars

30 min (voor)bereidingstijd
Zeeuwse babbelaars

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Breng het water met de bruine basterdsuiker, suiker, boter, azijn en een snufje zout aan de kook en kook tot 135 ºC. Houd de zijkanten van de pan schoon door met een kwastje met water over de zijkanten te strijken. Giet de suiker uit op het siliconenmatje en vouw het siliconenmatje dubbel. Pas op want de suiker is nog erg warm. Trek suiker tot een satijnkleurige massa tot een lange dunne streng en knip in stukjes. Meng de poedersuiker met de maïzena en hussel de babbelaars erdoor.

TIP: een siliconenmatje werkt beter dan bakpapier, maar als je geen siliconenmatje hebt, kun je ook bakpapier gebruiken!

 

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker