De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

kerrie pastinaaksoep

Pel en snijd de ui en knoflook. Schil de gember. Schil de pastinaken en snijd ze in stukken. Verhit olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Rasp de gember boven de pan en voeg de kerrie en pastinaken toe. Bak circa 5 minuten, blus af met de bouillon en kook de pastinaken op laag vuur gaar.

30 min (voor)bereidingstijd
Kerrie pastinaaksoep

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Pel en snijd de ui en knoflook. Schil de gember. Schil de pastinaken en snijd ze in stukken. Verhit olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Rasp de gember boven de pan en voeg de kerrie en pastinaken toe. Bak circa 5 minuten, blus af met de bouillon en kook de pastinaken op laag vuur gaar. Pureer de soep, verdeel over borden en garneer met kokosrasp.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker