De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

tomatenclafoutis

30 min (voor)bereidingstijd
Tomatenclafoutis

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de eieren en de melk en roer het, beetje bij beetje met een garde, door de bloem. Voeg de crème fraiche toe en breng het beslag op smaak met zout en peper. Vet een ovenschaal in en verdeel de tomaatjes, kaas en tuinkers erover. Schenk het beslag in de ovenschaal en bak de clafoutis in 20 minuten goudbruin en gaar.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker